Món Esport
El Barça defensa la presumpció d’innocència d’Urdangarín
  • CA

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha assegurat avui que el club defensa la presumpció d’innocència del Duc de Palma i exjugador de la secció d’handbol mentre no es demostri la seva implicació al cas ‘Palma Arena’, per la qual cosa segueix sent un dels patrons de la Fundació FC Barcelona.

“Creiem en la presumpció d’innocència. Dins dels valors del Barça, aquest n’és un. No sóc advocat però crec que aquest senyor no està ni denunciat per ningú, ni jutjat, ni hi ha sentència. Si això succeís, de seguida la Junta Directiva i el patronat de la Fundació ens reuniríem per prendre les mesures adequades”, ha manifestat Rosell en roda de premsa.

L’exjugador blaugrana manté la seva samarreta retirada al Palau Blaugrana, on es va convertir en un dels jugadors més importants en la història de l’handbol barcelonista.

Rosell: “Demano als Reis Mags la renovació de Guardiola”

Sandro Rosell ha escrit avui la carta als Reis amb la prioritat de la continuïtat de l’entrenador del primer equip, Pep Guardiola. “Li demanaria als Reis Mags la renovació de Guardiola, però no hi ha pànic perquè aquest club està per sobre de qualsevol persona. El dia que decideixi marxar o que Messi pengi les botes -espero que d’aquí a molts anys- doncs hi haurà decepció, però pànic o por, no”, ha manifestat.

Rosell ha recordat que la Junta Directiva ja ha renovat dues vegades el tècnic blaugrana i que aquest cop també lluitarà per aconseguir-ho.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa