Món Esport
El Barça debutarà a la Lliga al camp del Numància i l’Espanyol, a casa amb el Vila-real
  • CA

S’ha sortejat el calendari de la Lliga de futbol 2008-2009. El Barça debutarà en la competició al camp del Numància, que ha tornat a Primera Divisió, mentre que l’Espanyol rebrà a Montjuïc el Vila-real. Completaran la primera jornada els partits següents: Deportivo-Reial Madrid, Racing-Sevilla, Athlètic-Almeria, Espanyol-Reial Valladolid, Atlètic de Madrid-Màlaga, Sporting-Getafe, Real Betis-Recreativo de Huelva i València-Real Mallorca.

El conjunt blaugrana s’enfrontarà amb el Reial Madrid el 14 de desembre al Camp Nou, mentre que el partit al Bernabéu tindrà lloc el 10 de maig de 2009. El primer duel català Barça i Espanyol serà el pròxim 28 de setembre a Montjuïc, mentre que la tornada serà el 22 de febrer.

Presentació de Hleb

Per altra banda, el Barça ha anunciat que presentarà aquesta tarda el seu cinquè fixatge, el migcampista bielorús Alexander Hleb, procedent de l’Arsenal anglès. Hleb, si supera les corresponents proves físiques, s’entrenarà demà amb la resta del grup. El traspàs del jugador ha quedat xifrat en 15 milions d’euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa