Món Esport
El Barça de bàsquet ja és l’últim classificat de l’Eurolliga
  • CA

No hi ha manera. El Barça Lassa ha tornat a l’Eurolliga tal com la va deixar. Els de Pesic han registrat dues derrotes en els dos primers compromisos europeus de la temporada i, després de la desfeta (87-86) a la pista de l’Herbalife Gran Canaria, un equip que ha començat el curs força malament, se situen com als cuers de la màxima competició continental entre clubs.

 

En un compromís molt intens i igualat, una falta de Singleton quan només faltaven tretze segons per al final del matx va condemnar els catalans. Hannah no va perdonar des dels tirs lliures i l’intent a la desesperada del Barça no va permetre una victòria en l’últim sospir. Després de dues jornades, el balanç negatiu de 21 punts converteix els blaugrana en el pitjor equip de l’inici de curs a Europa.

 

La derrota d’aquest dimarts, sumada al correctiu rebut a Moscou (95-75) fa menys d’una setmana, palesa els greus problemes del Barça a l’hora de competir a domicili a Europa: els culers només han vençut en 6 dels darrers 32 compromisos que han diputat lluny del Palau Blaugrana, un bagatge molt pobre si s’aspira, com a mínim, a acabar entre els vuit millors equips del torneig. Ni Bartzokas primer, ni Sito Alonso després ni ara Svestislav Pesic han aconseguit aixecar el vol d’un projecte que ja fa més de dos anys que naufraga.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa