El Barça d’hoquei aixeca la seva 23ª Copa del Rei
El Barça d'hoquei aixeca la seva 23ª Copa del Rei.
El Barça d’hoquei aixeca la seva 23ª Copa del Rei. | FC Barcelona

El Barça Lassa d’hoquei patins ha reafirmat la seva condició de rei de Copes després d’imposar-se al HC Liceo (1-4) en la final de la Copa del Rei disputada aquest cap de setmana a Reus. El partit ha tingut dues parts molt desiguals, ja que en la primera el conjunt gallec ha resistit de valent els intents del Barça, que no ha aconseguit desfer el 0-0 abans del descans. Ha estat una primera part intensa, però sense gols.

Tot ha canviat a l’inici de la represa, quan Pau Bargalló ha obert la llauna amb una rematada des de dins de l’àrea. Poc després, ha estat Marc Gual qui ha anotat el segon després d’una combinació ben trenada amb Joao Rodrigues. El partit ha arribat ajustat al tram final, però el Barça no ha perdonat. Rodrigues, de penal, i Pablo Álvarez, en un contracop, han establert el 0-4 que deixava decidida la final. Martín Payero, a 44 segons pel final, ha marcat el gol de l’honor pels gallecs.

Amb aquesta victòria, el Barça suma 23 títols de Copa del Rei d’hoquei patins masculina. És la quarta Copa seguida de l’equip blaugrana, que ha guanyat les edicions del 2016, 2017, 2018 i 2019. El Barça és el primer equip que ho aconsegueix, ja que fins ara el rècord eren tres títols consecutius. El segon equip amb més títols al seu palmarès és l’Espanyol, amb 11.