El Barça contracta detectius per investigar els seus vicepresidents

L'ordre, sense el coneixement de Laporta, va sorgir de Joan Oliver per conèixer amb detall la vida dels possibles candidats a la presidència

El Barça va decidir el passat mes d’abril contractar una agència de detectius per investigar quatre dels cinc vicepresidents del club, tots ells possibles candidats per la línia continuista a la presidència de l’entitat a les eleccions del 2010, segons publica avui El Periódico.

Les quatre víctimes dels seguiments van ser Jaume Ferrer, Joan Boix, Joan Franquesa i Rafael Yuste i solament en va quedar exempt Alfons Godall, qui malgrat ser el candidat preferit de Laporta i de bona part de la junta havia descartat la possibilitat de presentar-se a les eleccions per motius personals, malgrat ara la negativa no és tan rotunda.

La decisió, segons el rotatiu, va ser presa pel director general del club, Joan Oliver, i sense el coneixement del president, Joan Laporta.

L’encàrrec dels detectius era furgar en la vida laboral i personal dels quatre candidats per evitar que un cop elegits candidats algun tipus d’informació pugui ser utilitzada en contra seva.

El tema es va destapar internament dins els despatxos del club el passat mes d’abril quan una de les víctimes va notar que el seguien. Malgrat el mal ambient intern, el Barça havia aconseguit mantenir fins ara la polèmica allunyada dels mitjans.

Nou comentari