Món Esport
El Barça celebra la Lliga amb una rua pels carrers de Barcelona
  • CA

El Barça ha celebrat avui el títol de campió de Lliga en una rua pels carrers de Barcelona, on s’ha pogut veure els jugadors, l’equip tècnic i l’equip del Femení A, campiones de Lliga per segona temporada consecutiva. L’autobús dels blaugrana ha estat acompanyat tota l’estona per una multitud d’aficionats, més de 500.000, que no s’han volgut perdre l’esdeveniment.

La comitiva ha sortit del Port de Barcelona passades les 18.30 hores, recorrent el Passeig de Colom, la Via Laietana, la Ronda de Sant Pere, la Plaça Catalunya, el Passeig de Gràcia, el carrer d’Aragó, l’Avinguda de Roma, el carrer del Comte d’Urgell, l’Avinguda de Sarrià i la Plaça del doctor Ignasi Barraquer, on ha acabat el trajecte.

A banda d’aquesta rua també està previst fer una celebració al Camp Nou, coincidint amb el Barça-Valladolid del diumenge 19 de maig, a les 21 hores, un cop finalitzi el partit.

Abans de la rua pels carrers barcelonins, els jugadors han dinat plegats en un restaurant de Sant Quirze del Vallès, el mateix dia que s’ha tancat l’acord de renovació de Gerard Deulofeu fins el 2017, amb una clàusula de rescissió de 35 milions d’euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa