Milers de seguidors del Barça han omplert els carrers de Barcelona per celebrar el triplet, la copa, la lliga i la Champions. El FC Barcelona s’ha convertit en el primer club en aconseguir dos triplets. 

A les set de la tarda ha començat la rua multitudinària pels carrers de Barcelona
per celebrar el Triplet. L’autobús amb els jugadors ha sortit del Parc de l’Estació del Nord i enllaçarà per l’avinguda de Vilanova, Arc de Triomf, ronda de Sant Pere, via Laietana, ronda de Sant Pere-Plaça Urquinaona, passeig de Gràcia, Aragó, avinguda de Roma, comte d’Urgell, avinguda de Sarrià i plaça del doctor Ignasi Barraquer.

La cerimònia al Camp Nou ha començat a les 22h. La celebració ha girat al voltant d’un ‘maping’ projectat sobre cinc grans estructures, que simbolitzen les cinc copes d’Europa aconseguides.

S’ha fet un repàs dels moments més importants de la temporada i de les tres competicions conquerides, i també de la trajectòria als cinc èxits a la màxima competició europea (Londres 1992, París 2006, Roma 2009, Londres 2011 i Berlín 2015), fins a arribar al segon triplet de la història del club. La cerimònia s’acabarà amb un piromusical.


FOTO: FCB


FOTO: FCBNou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa