Al futbol base del Barça hi passen fets inusuals. Aquest dijous al matí, el golfista Sergio García ha participat en l’entrenament que el filial blaugrana ha realitzat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, segons ha publicat el diari esportiu barcelonès Mundo Deportivo.

García, bon amic del tècnic del Barça B, Gerard López, s’ha exercitat durant la sessió completa i ha participat en tots els exercicis destinats als futbolistes del filial, sense deixar-se’n cap. Fins i tot, ha format part del grup en els partits de curta durada.

De fet, l’entrenament d’aquest dijous no ha estat l’únic en el qual ha participat Sergio García. El mateix Mundo Deportivo ha explicat que el golfista ja va participar en una altra sessió el passat mes de març, just abans del partit del Barça B davant el Reus. Un fet ben estrany i que no ha agradat als jugadors barcelonistes, com també ha comentat Sport aquest dijous a la tarda.

Alguns jugadors no han entès els motius pels quals Sergio García ha hagut d’entrenar amb l’equip, que no està precisament en una bona situació a la Segona Divisió B.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa