Món Esport
El Barça assegura que Messi viatjarà amb l’equip a Estats Units digui el que digui la FIFA
  • CA

El Barça ha donat un cop sobre la taula en el cas Messi. L’argentí viatjarà dijous amb l’equip per iniciar la gira americana amb el seu equip, tal i com ha garantit el president del club català, Joan Laporta. L’Associació Argentina de Futbol (AFA) reclama el jugador per als Jocs de Pequín i el Barça vol comptar amb ell per la pretemporada i perquè disputi la prèvia de la Lliga de Campions.

Tot esperant que avui la FIFA es decanti per la selecció Argentina o al club català, el Barça s’ha volgut avançar als esdeveniments anunciant que Messi acompanyarà l’equip a Estats Units tant sí com no i assegurant que el club recorrerà al Tribunal Arbitral de l’Esport (TAS) en cas que la FIFA doni la raó a AFA.

Laporta ha subratllat que al Barça “està carregat de raó” en el seu pols amb l’AFA. El president blaugrana ha  remarcat que fa unes quantes setmanes va enviar una carta al president de l’AFA, Julio Grondona, en què li proposava l’opció de cedir el jugador, si el Barcelona aconseguia un bon resultat en el partit d’anada de la tercera fase de la prèvia de la Lliga de Campions. Malgrat tot, “la normativa no ens obliga a alliberar-lo” ha afegit el màxim mandatari del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa