El Barça arriba a la final de la Copa, 11 anys després

El FC Barcelona ha aconseguit superar el RDC Mallorca i jugarà final de la Copa del Rei contra l’Athletic de Bilbao, el 13 de maig a València. En la tornada de les semifinals, l’equip illenc ha complicat l’eliminatòria al conjunt blaugrana, que continua sense guanyar i ha estat apunt de desaprofitar l’avantatge de 2 gols de l’anada.

Castro ha neguitejat els culers amb un golàs just abans d’arribar al descans. A l’inici de la segona part, Pinto ha salvat el Barça aturant un penal que ha suposat l’expulsió de Martin Cacéres. No obstant, l’entrada de Messi ha revifat els blaugrana amb una diana en el minut 81. El gol de l’argentí ha suposat la tranquil•litat del conjunt de Pep Guardiola.

El ‘Rei de Copes’ tornarà a una final de la Copa del Rei, 11 temporades després. L’última vegada va ser el 1998 contra el Mallorca, precisament, també a València. Els blaugranes van guanyar el trofeu.

El Regal Barça tomba el Madrid i assalta el lideratge del grup

El Barça de bàsquet ha guanyat el Reial Madrid al Palau Blaugrana (90-79) i ha aconseguit el lideratge provisional del grup F del Top 16 de l’Eurolliga. L’equip de Xavi Pascual haurà de confirmar el primer lloc la setmana que ve a Tel Aviv contra el Maccabi i té a l’abast afrontar els quarts de final amb l’avantatge del factor pista.

L’equip blaugrana, matemàticament classificat, ha líderat el marcador durant tot el matx i els madridistes no han trobat arguments per contrarestar la fluïdesa del Barça.