Món Esport
El Barça, ara sí, a semifinals de la Champions
  • CA

El Barça ja s’ha classificat per les semifinals de la Champions League, després de guanyar el partit que avui l’enfrontava contra el Milan al Camp Nou, i que ha acabat amb un 3 a 1 al marcador.

Els homes de Guardiola han dominat el partit des del començament, i el primer gol dels blaugrana ha arribat al minut 11 quan Leo Messi ha patit una entrada a l’àrea per part d’Antonini que l’àrbitre ha xiulat assenyalant targeta groga pel jugador del Milan. El mateix Messi ha estat l’encarregat de llançar el penal.

Al minut 32 ha estat Nocerino qui ha fet el primer i únic gol del Milan, amb passada d’Ibrahimovic, empatant d’aquesta manera el partit. El Barça però s’ha tornat a avançar al minut 41 amb un altre penal llençat de nou per Messi.

Iniesta ha fet el tercer i últim gol del Barça al minut 53, que ha dedicat a la seva filla, que avui complia un any. A la segona part Piqué s’ha lesionat i el jugador del Milà, Pato, que havia tornat als terrenys de joc després d’un mes lesionat, també ha tornat a caure. El diari esportiu italià Corriere dello Sport en acabar el partit titulava: “Rabia del Milan: està fora”.

Una porra molt disputada

El guanyador de la porra del Singular ha estat Vicente Conejero, ell s’emporta una caixa de vins de la bodega artesanal Maset del Lleó. Ha estat una porra molt disputada ja que dels trenta-cinc participants, fins a sis lectors van votar el resultat final (3-1). El diari es posarà en contacte amb l’afortunat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa