Món Esport
El Barça ajorna la retirada de la samarreta de Navarro per la mort del seu pare
  • CA
La samarreta de Juan Carlos Navarro, en un acte d'homenatge al jugador.
La samarreta de Juan Carlos Navarro, en un acte d’homenatge al jugador. | FC Barcelona

El punt final de la festa d’homenatge a Juan Carlos Navarro haurà d’esperar. El Barça ha anunciat que l’acte de la retirada de la seva samarreta ha quedat ajornat fins a nova data com a conseqüència de la mort del pare, aquesta matina, del ja exjugador blaugrana. L’esportista més destacat de la història del Barça de bàsquet, que aquest dissabte va signar autògrafs a la botiga oficial que el club té al Passeig de Gràcia, tindrà el reconeixement merescut en el Palau Blaugrana, pavelló que tants títols l’ha vist celebrar, però no ho farà aquest diumenge 25 de novembre com estava previst.

 

 

Així doncs, aquest vespre (19.30 hores), la visita del Reial Madrid al Palau només tindrà interès en l’àmbit esportiu. El lideratge de la Lliga Endesa està en joc i un Clàssic sempre promet emoció i intensitat. A banda d’informar de l’ajornament, el club també ha expressat a través de les xarxes socials “el seu condol” per la pèrdua del pare a Juan Carlos Navarro.

 

 

El Barça no va estar a l’altura a l’hora de calcular els tempos de la seva retirada –ell volia continuar un any més a les ordres de Pesic–; encara ara, el fons de la decisió és dubtós. Les formes, però, no han defraudat ningú. Sense estar-se de res, Josep Maria Bartomeu ha brindat el comiat que l’esportista de Sant Feliu de Llobregat es mereixia. Primer va poder expressar els seus sentiments en una roda de premsa oberta als mitjans de comunicació, després li va regalar una festa privada al Palau i, per últim, el club li retirarà la samarreta. No ha pogut ser abans del Clàssic de Lliga Endesa contra el Reial Madrid, però sigui quan sigui Navarro tindrà l’oportunitat de dir adeu als aficionats a qui ha donat tantes alegries els darrers anys. L’11 mai deixarà de brillar a la pista culer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa