El Barça té la Lliga a tocar. Matemàticament, necessita tres punts a falta de dues jornades per al final. Una victòria. El Madrid ha empatat contra el València al Bernabéu (2-2) i ha posat en safata de plata el títol als blaugranes. Així, l’equip de Luis Enrique avantatja els d’Ancelotti en 4 punts i pot ser campió diumenge que ve si guanya l’Atlètic de Madrid al Calderón (19 h). També aixecaria la Lliga si els blancs, que visiten l’Espanyol també diumenge, no guanyen els dos partits que queden. En cas d’empat a punts, el Madrid seria el campió.

És una nit feliç per al Barça. Frega la Lliga i el Madrid ha punxat a casa amb un penal fallat per Cristiano Ronaldo a la primera part. El València s’ha avançat amb gols d’Alcácer i Javi Fuego abans dels 30 minuts de joc i els locals han respost amb dianes de Pepe i d’Isco a la represa. Tot i que ho ha intentat, el Madrid ha topat amb Diego Alves, amb intervencions espectaculars, especialment una a Sergio Ramos, en un final d’infart. El Barça acaricia la Lliga. Tal com estan les coses, només un daltabaix l’apartaria del títol.