El Barça a un pas del títol de Lliga

El Barça no ha desaprofitat l’ensopegada del Reial Madrid al Bernábeu i després de la seva victòria davant del Vila-real per 0-1 ja està a vuit punts de l’etern rival. Una diferència que el deixa a un pas del títol de Lliga, el tercer consecutiu.

El golejador de la nit ha estat Gerard Piqué, que després d’una primera part sense gaire acció i seca de gols – el primer xut a porta no ha estat fins el minut 38- ha controlat la pilota amb el pit i el braç i ha afusellat Diego López per fer el gol de la victòria en el minut 66.

Un altre heroi del partit ha estat el porter Victor Valdés, que amb les seves aturades, ha evitat que els grogs es posessin al davant del marcador en els primers minuts del partit amb ocasions clares de l’italià Giuseppe Rossi, però també l’empat en el tram final.

La sortida de Messi a la segona part ha estat un revulsiu per l’equip que ha iniciat una tanda consecutiva de bones oportunitats de gol. Iniesta, Villa, Afellay… Però finalment l’afortunat ha estat Piqué. A part de la diferència remarcable de punts entre el Barça i el Madrid, d’aquest partit Valdés i Sergio Busquets també se’n emporten dues targetes grogues, cosa que els assegura la seva presència al clàssic del Bernabéu.
Segueix la crònica del partit “minut a minut”