El Barça a la NBA

L'equip català disputarà dos partits històrics a Los Angeles com a equip convidat en la pretemporada dels Lakers de Pau Gasol

El Barça es convertirà en el primer equip de l’ACB que s’enfronta a un conjunt de l’NBA en territori nord-americà. Serà aquest dissabte, quan l’equip de Xavi Pascual disputi un partit històric a Los Angeles davant els Lakers de Pau Gasol. El conjunt blaugrana parteix, doncs, avui amb destinació Estats Units per disputar dos partits amistosos amb equips de la talla dels Lakers i Toronto Raptors o Los Angeles Clippers, aquests últims encara per decidir.

El partit de dissabte té nombrosos al•licients. El retorn de Navarro als Estats Units, després del seu pas per Memphis, el retrobament amb Pau Gasol, la presència de Kobe Bryant i la possibilitat de convertir-se en el primer equip europeu que guanya en terres nord-americanes ja que el Barça es converteix en el primer equip de l’ACB que creua l’Atlàntic per jugar un partit d’aquestes característiques.

El Barça ha estat convidat, doncs, a participar en la pretemporada de la NBA i l’avançament, per part del club català, del partit de lliga davant el Kalise Gran Canària ha fet possible el viatge de l’equip de Xavi Pascual. Els blaugranes s’han enfrontat en tres ocasions a equips nord-americans. Denver (1989), Memphis (2003) i Philadelphia (2006) en són els precedents malgrat tots ells es van disputar en terres europees.

Els jugadors del Barça afronten el quadrangular de Los Angeles conscients que els seus resultats a l’Staples Center no tindran importància davant la “il•lusió” que viu la plantilla pel fet de jugar davant el subcampió de l’NBA i en una pista tan llegendària.

“És una manera de portar el barcelonisme als Estats Units”, ha explicat avui Xavi Pascual abans d’emprendre viatge als Estats Units. L’entrenador barcelonista ha assegurat que el partit és una “cita històrica” per al Barça per la possibilitat de jugar davant “un equip de la qualitat i la tradició dels Lakers” que converteixen el desplaçament en “un esdeveniment marcat en vermell en la nostra agenda”.

Nou comentari