Duríssima eliminació del Girona

Increïble. Ni el guió més cruel podria aplicar-se al que ha viscut avui al Girona. Amb un 0-3 de l’anada a La Romareda, amb tot a favor, l’equip gironí s’ha esfondrat de manera estrepitosa a Montilivi i ha perdut 1-4 contra el Saragossa, caient eliminat dels play-off d’ascens a Primera Divisió. L’afició no s’ho creia després d’haver patit el disgust de quedar fora de la màxima categoria de manera directa una setmana abans per un gol del Lugo a l’últim minut. Ara, els aragonesos es jugaran l’ascens contra el Las Palmas.

Molt limitat físicament, el Girona ha vist com els aragonesos ja havien igualat l’eliminatòria al descans (0-3), amb dos gols de Willian José i un de Cabrera, i al minut 67 Fernández feia el que semblava impossible: 0-4. Incredulitat entre els seguidors, que no han parat d’animar. Els locals han pogut fer l’1-4 a 20 minuts del final amb una diana d’Aday i l’esperança s’ha reobert. Tot podia passar i, de fet, ha estat a punt de passar, amb fins a tres ocasions clares per als gironins. Però el gol no ha arribat i el conjunt de Machín jugarà una temporada més a Segona. Des del no-ascens del Figueres a principis dels 90 que no es veia una cosa igual.