Món Esport
Durant ajuda LeBron a defensar el seu tron en el partit de les estrelles de l’NBA
  • CA
LeBron James, durant l'All-Star Game 2019.
LeBron James, durant l’All-Star Game 2019. | EFE

El canvi de format de l’All-Star Game ha estat un gran encert de l’NBA. Per segon any consecutiu, el partit de les estrelles torna a estar a l’altura de les expectatives i s’erigeix com un final de festa més que decent per a un cap de setmana per desconnectar de la dura competitivitat de la millor lliga de bàsquet del món. Les pluges de Charlotte deixen lloc a Chicago, que la temporada vinent acollirà la cita en què es reuneixen totes les estrelles i les futures promeses estatunidenques, amb un matx espectacular entre els millors jugadors del món.

 

L’equip de LeBron James ha defensat el tron aconseguit la temporada passada (quan es va canviar de format), però ha patit molt per fer-ho (178-164). Acompanyat de Kevin Durant –MVP de la nit amb 31 punts–, Kawhi Leonard, James Harden, Kyrie Irving, Klay Thompson i Damian Lillard, entre d’altres, l’aler de Los Angeles Lakers ha pogut oblidar-se de la mala temporada del seu equip amb una remuntada majestuosa. El seu combinat perdia de 20 punts davant el conjunt capitanejat per Antetokounmpo, excels amb 38 punts i un recopilatori d’esmaixades de pel·lícula, però ha pogut capgirar el marcador gràcies a l’encert des de la línia de triple.

 

La victòria de LeBron James ha posat punt final a un cap de setmana de les estrelles que serà recordat per l’emocionant concurs de triples, el debut discret de Doncic a la cita (tant en el partit de jugadors de primer i segon any com en el concurs d’habilitats, on va caure eliminat a les semifinals), l’esmaixada de Diallo per sobre de Shaquille O’Neal i moltes altres anècdotes. Propera parada, Chicago 2020.

 

Les millors jugades de l’All-Star Game 2019

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa