Món Esport
Nit de traspassos bojos a l’NBA
  • CA

Aquesta matinada s’ha celebrat al Barclays Center de Nova York, als Estats Units, el mític Draft de l’NBA. Es tracta del moment en el qual els equips d’aquesta lliga, normalment començant pels quals han obtingut els pitjors resultats a la temporada passada, poden escollir els jugadors que vulguin del bàsquet universitari. És una fórmula molt exitosa en el cas d’aquesta competició per equilibrar el torneig any rere any.

El primer escollit del Draft ha estat Cade Cunningham, pels Detroit Pistons, el segon ha estat Jalen Green, pels Houston Rockets, i el tercer Evan Mobley, pels Cleveland Cavaliers. També hi ha hagut dos jugadors espanyols en aquesta elecció. El madrileny Usman Garuba, actual jugador del Reial Madrid, ha estat escollit en el lloc 23 pels Houston Rockets, mentre que els Utah Jazz s’han endut el canari Santiago Aldama. El lituà Rokas Jokubaitis ha estat escollit en segona ronda, però, tenint en compte que acaba de fitxar pel Barça, seria molt estrany que decidís marxar a l’NBA, però tampoc no seria impossible, cosa que frustraria molt els plans de Sarunas Jasikevicius.

D’altra banda, la nit del Draft sempre acaba provocant traspassos sorpresa entre franquícies. D’aquesta manera, el català Ricky Rubio ha estat desterrat dels Minnesota Timberwolves i ha estat enviat als Cleveland Cavaliers. Un dels millors jugadors de la lliga, Russell Westbrook, fitxarà pels Los Angeles Lakers, cosa que acabarà de conformar un equip temible amb LeBron James, Anthony Davis i companyia.



Més notícies
Jessica Fox, amb la medalla d'or de Tòquio | Europa Press
Una atleta australiana aconsegueix una medalla gràcies a un preservatiu
Notícia: Una atleta australiana aconsegueix una medalla gràcies a un preservatiu
Comparteix
La palista Jessica Fox és una de les millors del món
Núria Vilarrubla, a Tòquio 2020 | Europa Press
Tres diplomes olímpics per a l’esport català
Notícia: Tres diplomes olímpics per a l’esport català
Comparteix
El resum de la sisena jornada de Tòquio 2020

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa