Món Esport
Dovizioso entra a la lluita pel Mundial
  • CA

El pilot italià Andrea Dovizioso ha mantingut el seu idil·li personal i el de Ducati en el Red Bull Ring, després de guanyar la cursa de MotoGP del Gran Premi d’Àustria, quarta cita del Mundial, marcada pel gran ensurt que ha patit Valentino Rossi després de la caiguda de Franco Morbidelli i Johann Zarco. 

Els dos pilots s’han tocat a la vuitena volta i han caigut, però, encara pitjor, les seves dues motos han quedat sense control per la carretera i una de les dues ha sortit disparada amb molta potència quan passaven Rossi i Maverick Viñales. El vehicle ha passat entre ambdós, però ha estat molt a prop d’impactar contra Il Dottore, qui s’ha mostrat molt atemorit després d’aquest incident.

La carrera s’ha suspès una estona i, quan ha tornat a iniciar-se, Pol Espargaró, de KTM, ha sortit perjudicat, ja que estava primer i ha perdut aquesta posició. També s’ha equivocat el líder del Mundial, Fabio Quartararo, qui ha sortit de pista i ha tornat últim i ha finalitzat novè. Ha estat després del reinici que han començat a tirar amb força les Ducati de Dovizioso i Jack Miller, seguits d’Espargaró, Àlex Rins i Joan Mir.

Tanmateix, Pol Espargaró ha acabat caient quan quedaven poques voltes per al final i també li ha passat el mateix a Àlex Rins, quan estava a punt de superar les Ducati. Així, els dos pilots de l’escuderia vermella han continuat amb menys competència, excepte Mir, qui ha estat capaç d’aconseguir el segon lloc final entre Dovizioso i Miller. Els únics pilots catalans que han puntuat són Maverick Viñales, que no ha pogut treure rèdit del podi, Aleix Espargaró i Àlex Márquez, que han aconseguit sis, cinc i tres punts respectivament. A tot això, cap corredor aconsegueix destacar especialment a la classificació i Marc Márquez té el retorn cada cop més a prop.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa