Món Esport
Djokovic arrasa a Medvedev i conquesta el seu divuitè Grand Slam a Austràlia (3-0)
  • CA

El tenista serbi Novak Djokovic ha conquerit el títol de l’Obert d’Austràlia, primer ‘Gran eslam’ de la temporada, després de superar aquest diumenge en la final al rus Daniil Medvedev (7-5, 6-2, 6-2), i confirma el seu domini en el certamen oceànic. A més, amb aquest títol el serbi es fa amb el seu divuitè ‘gran’.

El balcànic ha tornat a evidenciar que és gairebé imbatible a Melbourne Park, on ha guanyat 82 dels 90 partits disputats i les nou finals que ha jugat per a aixecar el seu novè entorxat (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020 i 2021), que li confirma com el tennista masculí amb més títols en aquest torneig.

Djokovic ha saltat a la pista amb l’objectiu de desequilibrar aviat el matx; ha trencat el primer servei del rus i ha posat el 3-0 al marcador,. Medvedev, però, ha reaccionat i ha empatat el partit 3 a 3. El set s’ha posat molt interessant, amb un intercanvi de cops magistrals per part dels dos jugadors, però Nole ha resolt al dotxè joc (7-5)

Al segon set, el serbi ha començat com un huracà, i ha agafat un marge de 4 a 1. La màniga s’ha resolt amb un 6 a 2. Al tercer set, un nou trencament ha permés a Djokovic avançar-se 3-0, amb uns cops letals davant els quals Medvedev, noquejat, no ha sabut reaccionar. Amb aquesta victòria, el serbi continua la seva persecució a Nadal i Federer per ser l’home amb més títols de ‘Gran eslam’ de la història. Mentrestant, Medvedev cau en la seva segona final d’un ‘gran’ després de caure també en la final del US Open de 2019 davant el mallorquí.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa