Món Esport
El director esportiu del Fuenlabrada: “Això fa pudor de merda”
  • CA

El director esportiu del Club de Futbol Fuenlabrada, Miguel Melgar, ha declarat que el club lluitarà fins a les últimes conseqüències per poder jugar el partit suspès davant el Deportivo de La Corunya. “Això fa pudor de merda”, ha manifestat referint-se al cas Fuenlabrada. Després que la Lliga hagi decidit que aquest partit no es jugarà i s’hagi arribat a amenaçar de descendir administrativament l’equip de la rodalia de Madrid, Melgar ha respost: “Estem bojos o què?”.

Cal recordar que el Fuenlabrada no va poder disputar el darrer partit de Segona Divisió davant el Depor perquè fins a 18 futbolistes del conjunt madrileny van donar positiu per coronavirus i el club ho va anunciar amb menys d’una hora d’antelació. A més, 12 d’aquests membres del primer equip ja havien viatjat a La Corunya, on estan confinats a l’espera que el virus desaparegui del seu organisme.

“Ens estan fent pagar per una cosa que no és culpa nostra, sinó del president de la Lliga”. Amb aquestes paraules Melgar ha acusat Javier Tebas de ser responsable dels esdeveniments. El màxim mandatari de la competició domèstica ja s’ha inculpat a ell mateix d’aquest vol Madrid-Galícia que no s’hauria d’haver produït, però tot i això hi ha diversos membres del Fuenlabrada que han estat cridats a declarar com a sospitosos d’haver comès un delicte contra la salut pública.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa