Món Esport
Di María insinua que Cristiano fitxarà pel PSG
  • CA

El futbolista Ángel Di María ha insinuat aquest dilluns a la nit que Cristiano Ronaldo acabarà al PSG. En un missatge al seu perfil oficial de Facebook, el jugador argentí ha publicat: “Aviat, amic meu”, en anglès, amb una foto de Cristiano i Di María quan ambdós van coincidir al club blanc.

Des de fa temps es rumoreja que el portuguès podria acabar a l’equip francès, sobretot després del partit entre el PSG i el Madrid en Champions, on a Cristiano se’l va veure xiuxiuejant amb Laurent Blanc, l’entrenador del PSG.

L’altra possibilitat, segons el missatge, seria que Di María tornés al Madrid, però són molts els diaris esportius que des de fa mesos donen gairebé per fet que Cristiano vol marxar del club blanc i, precisament, fitxar pels francesos.

Tot i que es tracta del perfil oficial de Di María, es desconeix si algú li ha pogut hackejar el compte, tot i que el jugador francès de moment no ha donat cap explicació. El missatge s’ha publicat a les 20:27, i a les 23:40 de la nit d’aquest dilluns ningú no ha negat la verificació del missatge.

 

Soon my friend. Cristiano Ronaldo

Posted by Di María on dilluns, 23 / novembre / 2015



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa