Món Esport
Denuncien Pepe Reina per mantenir relacions amb la Camorra napolitana
  • CA

La Comissió de Disciplina de la Federació Italiana de Futbol ha denunciat Pepe Reina per, segons una investigació prèvia, mantenir relacions amb membres de la Camorra napolitana. Juntament amb l’exporter del Barça, també han estat denunciats els exjugadors del Nàpols Paolo Cannavaro -germà de Fabio i ara al Sassuolo- i Salvatore Aronica, actualment retirat. Tots tres estan acusats de tenir tractes de favor amb la màfia de la capital de la regió de la Campània, tal i com explica aquest dimarts el prestigiós diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport.

Un informe de la Comissió Antimàfia de Nàpols conclou que Reina va “mantenir de manera continuada i amb freqüència relacions d’amistat amb Gabriele Esposito -condemnat per delictes de criminialitat organitzada-, Francesco Esposito i Giuseppe Esposito, propietaris de l’agència d’apostes Eurobet a Nàpols”, facilitant-los en diverses ocasions “vacances i intercanvis de cortesia, com un cotxe d’alta gamma, o accés a zones reservades de l’estadi San Paolo en partits oficials”.

 

Pel què fa Cannavaro, germà petit de l’exjugador del Reial Madrid i capità de la selecció italiana, el central està acusat de mantenir relacions amb els mateixos tres germans Esposito i d’ajudar-los a “vendre un rellotge Zenit El Primero Mastre Chrome, valorat en 400.000 euros, i de dubtosa procedència”. A més, també se l’acusa de cedir la seva pròpia targeta de crèdit a Gabriele Esposito i de facilitar entrades per partits a “subjetes de reconeguda afiliació al clan camorrista Lo Russo”.

A Salvatore Aronica, la Comissió Antimàfia de Nàpols l’incrimina per mantenir relacions amb els tres germans Esposito, sense especificar-ne cap acció vinculada amb tractes de favor cap als membres del clan. Tambés estan acusats els seus antics clubs: Nàpols, Sassuolo i Palerm. Ara, les acusacions de la Comissió Antimàfia i de la Comissió de Disciplina de la Federació Italiana de Futbol passaran al Tribunal Federal Nacional, on seran examinades pels magistrats abans de prendre la determinació d’obrir -o no- un judici.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa