Món Esport
Denis Suárez: “Mereixo aquesta oportunitat”
  • CA

El primer fitxatge oficial de la temporada 2016-17 al Barça, Denis Suárez, ha estat presentat aquest dimecres amb la seva nova samarreta i davant la seva nova afició. El Camp Nou serà, a partir d’ara, el seva nova casa.

El secretari tècnic del primer equip, Robert Fernández, ha manifestat la voluntat de Luis Enrique i d’ell mateix d’incorporar-lo aquesta temporada, després d’haver-ho debatut durant els darrers mesos i d’haver valorat fitxar-lo en el mercat d’hivern passat. “Vam pensar en fer-ho, però vam decidir que vingués aquesta temporada. Ha arribat el moment de decidir que entrés a l’equip i n’esperem moltíssim d’ell”, ha comentat.

“És un jugador que ha demostrat les seves condicions. Estem convençuts, l’entrenador i jo, que ens ajudarà a donar equilibri en la zona del mig del camp i, moltes vegades, en posicions d’atac”, ha explicat Fernández, que no ha dubtat en situar el joc de Denis en més d’una posició al terreny de joc. Robert, a més, ha recordat que la seva etapa al filial barcelonista “l’ajudarà a entrar ràpidament al sistema i mètodes d’entrenament. Luis Enrique el coneix perfectament”.

El mateix Denis Suárez, que voldria dur el dorsal 6 -en honor a Xavi-, s’ha mostrat il·lusionat per iniciar aquesta nova etapa i ha admès el que havia explicat anteriorment el secretari tècnic en referència la seva incorporació. “És veritat que vam parlar per venir a l’hivern, però no es va acabar certificant”, ha dit, abans d’acceptar que “tenia ofertes d’equips de lligues estrangeres, però el meu desig era jugar al Barça”.

El gallec creu, i ho ha afirmat rotundament, que “mereixo aquesta oportunitat” per tornar a vestir els colors blaugrana. A la vegada, ha remarcat la seva gran motivació i alegria de ser al Camp Nou: “Ho donaré tot per triomfar al Barça, perquè és el que més vull. És un repte personal que sempre m’havia marcat.”

El jugador, de 22 anys, ha reconegut que la seva posició ideal al camp i en la qual es troba més còmode és “la d’interior dret o esquerre”, tot i que acceptarà les decisions del seu entrenador i se situarà en la zona que més convingui per les necessitats de l’equip. Denis Suárez ha signat per quatre temporades, amb opció a una cinquena, i tindrà una clàusula de 50 milions d’euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa