Món Esport
Denis Suárez ja és jugador del Barça
  • CA

Denis Suárez ja és jugador del Barça. Així ho ha confirmat el mateix club blaugrana en un comunicat emès aquest dilluns al migdia, on ha oficialitzat el fitxatge del migcampista gallec format a les categories inferiors del Celta de Vigo i del Manchester City, equip del qual va aterrar al Barça B ara fa tres temporades.

Després de la cessió al Sevilla i del posterior traspàs al Vila-real, Denis Suárez torna a ser blaugrana per 3,25 milions d’euros, després que el Barça hagi fet efectiva la clàusula de recompra signada en el moment del seu fitxatge pel club castellonenc. El nou jugador barcelonista ha signat per quatre temporades, amb opció a una cinquena en funció dels partits disputats, i tindrà una clàusula de 50 milions d’euros, tal i com ha informat el club català.

Això sí, segons ha explicat aquest dilluns la Cadena SER, el futbolista podria arribar a costar 12,05 milions d’euros. Existeix una clàusula per la qual el Barça haurà de pagar al Manchester City 800.000 euros per incorporar-lo al primer equip i uns altres 800.000 per cada deu partits que jugui de blaugrana, fins a un màxim de deu pagaments. És a dir, un total de 8,8 milions si juga 100 partits, als quals s’hi sumaran els 3,25 que el club ja ha pagat al Vila-real.

Denis passarà la revisió mèdica dimarts i serà presentat amb la seva nova samarreta el proper dimecres a les 13 hores, al Camp Nou, en un acte on es permetrà l’accés lliure a les graderies de l’estadi. Abans, a les 11:30h, el futbolista oferirà una roda de premsa adreçada als mitjans de comunicació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa