Món Esport
Demichelis: “Prometo compromís i professionalisme”
  • CA

El nou jugador del RCD Espanyol, Martín Demichelis, ha assegurat aquest dijous en la seva presentació que sent una “felicitat enorme” per tornar a la Lliga i creu que pot ser “important” en el nou projecte del club blanc-i-blau, l’ambició del qual ha estat clau per obtenir els seus serveis una vegada acabat el seu contracte amb el Manchester City.

 

“La titularitat s’ha de guanyar amb el dia a dia. Vinc a ajudar, des d’on em toqui, tot i que un sempre vol jugar perquè és ambiciós i vol sentir-se futbolista dins del camp. Tant de bo em senti el millor i com més aviat millor per estar a l’altura de l’onze titular. Sento una felicitat enorme per tornar a la Lliga i crec que puc ser important”, ha assenyalat en roda de premsa.

 

El central argentí, de 35 anys, ha assenyalat estar bé físicament i disposat a aportar la seva veterania al grup. “Amb respecte a l’edat, em vaig cuidar i em segueixo cuidant per estar en forma. Vaig millorar per ser el més professional possible, en entrenament, alimentació i descans. No puc prometre certes coses, però prometo compromís i professionalisme. Al City m’ha tocat jugar bastant i toco fusta però les lesions m’han anat a favor”, ha argumentat.

 

“Estic preparat i no em fa vergonya per l’edat l’haver de parlar o aixecar la veu, si cal, sempre amb el respecte que mereixen els companys. Vinc amb moltíssimes ganes d’ajudar al lloc on em toqui ser, al vestidor que per l’edat vaig seré el ‘grandet’, aportar la meva experiència i compromís, prometo al cent per cent compromís i professionalisme”, ha recalcat. Després de preguntar-li pels objectiu, ha apuntat que, com a mínim, aspira a un Top 10 a la Lliga. “Sempre pensant en el grup, crec que l’objectiu serà acabar entre els deu primers. Serà una Lliga difícil, és un objectiu que cal lluitar-lo i buscar-lo i sens dubte l’Espanyol està fent una plantilla com per aconseguir-ho, tant de bo a final de temporada puguem fer una roda de premsa i fer un objectiu important”, ha augurat, optimista.

 

I és que ha escollit aquest projecte “no per com és de maca la ciutat”, una Barcelona que no coneix. “Vinc perquè em va interessar el projecte, tant Ramon com Quique em van donar seguretat i em va seduir la idea de venir al grup amb els nois que hi havia i els que s’estan incorporant i la idea de fer una temporada millor de les últimes”, ha sentenciat. “Estic molt agraït i feliç d’aquesta nova oportunitat d’incorporar-me a un club amb un projecte nou, energies positives i molt per fer. Això em va despertar moltíssim l’interès a l’hora de prendre la decisió de venir. Espero estar a l’altura i integrar-me al més ràpid possible per ajudar”, ha apuntat Demichelis, que haurà de posar-se les piles tàcticament.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa