Món Esport
Dard de Del Bosque a Fernando Alonso per haver criticat el govern espanyol

El món de l’esport no es manté, ni de bon tros, al marge de la situació d’emergència sanitària a conseqüència de la propagació del coronavirus. Els esportistes, confinats com la resta de l’Estat, estan utilitzant les xarxes socials per mostrar els seus entrenaments a casa, la seva vida familiar diària i, és clar, opinar en relació amb la gestió del govern espanyol a la pandèmia.

Fernando Alonso ha estat un dels més crítics amb les decisions de Pedro Sánchez. “Em quedo de pedra. Que reaccionarem segons evolucioni l’emergència sanitària? Serà diferent a Espanya? Anem molt al darrere d’altres països quant a mesures. Necessitarem una responsabilitat individual, ja que no podem col·lapsar els serveis sanitaris. No és només per no agafar-lo nosaltres, sinó per no contagiar-lo”, ha valorat l’asturià a través de les xarxes socials.

En una entrevista a la Cadena COPE, Vicente del Bosque ha contestat Alonso amb un dard enverinat. “Tinc confiança, encara que alguns comentaris diguin que s’hauria d’haver fet abans. Tothom prediu el futur. Si s’haguessin pres mesures abans s’hauria dit que és alarmisme. S’està actuant bé. No hem d’envejar a ningú, som un país magnífic”, ha declarat l’exseleccionador espanyol.

“He vist que hi ha algú que protesta perquè s’han fet les coses molt malament i després cotitza a l’estranger”, ha afegit Del Bosque en un missatge que, encara que ell ha matisat que “no és un pal a ningú, ho dic com a fet genèric”, s’ha interpretat com un clar missatge dirigit a Alonso. Sigui com sigui, l’exentrenador ha volgut tancar l’assumpte amb unes paraules amb què ha intentat transmetre calma: “És un tema molt difícil i complicat. Hem de ser comprensius amb les autoritats, que tenen tanta preocupació com nosaltres per tot plegat”.Més notícies

Pepe Reina insulta Puigdemont i Ponsatí: “S’ha de ser fill de p…”

Notícia: Pepe Reina insulta Puigdemont i Ponsatí: “S’ha de ser fill de p…”
Comparteix
El porter de l'Aston Villa carrega amb duresa contra el president de Catalunya a l'exili i l'eurodiputada
Notícia: Pepe Reina insulta Puigdemont i Ponsatí: “S’ha de ser fill de p…” - Mobile

El Barça aprofitarà l’aturada pel coronavirus per apostar pels eSports

Notícia: El Barça aprofitarà l’aturada pel coronavirus per apostar pels eSports
Comparteix
Un dels projectes serà la creació d'una Masia virtual | A més, el club blaugrana s'endinsarà al 'League of Legends', el videojoc de competició més popular
Notícia: El Barça aprofitarà l’aturada pel coronavirus per apostar pels eSports - Mobile

Nou comentari

Comparteix