Món Esport
De les costellades, a Euskadi en diuen “txuletón” (0-1)
  • CA

La selecció catalana de futbol ha perdut l’únic partit que juga al llarg de l’any, la tradicional “costellada” dels volts de Nadal. I ho ha fet contra la selecció d’Euskadi, que se’n torna cap a casa amb un 0-1 al sarró marcat per Audriz al minut 39. Durant la resta de l’enfrontament, Catalunya ha estat incapaç de penetrar la porteria d’Iraizoz.

Tot i que el partit s’ha jugat pràcticament en la seva totalitat en el terreny de joc d’Euskadi, els catalans han estat incapaços de rematar amb encert. Ni l’escalf dels 51.224 assistents al Camp Nou ha servit d’ajuda per corregir la situació.

En el fons, aquesta ha estat una nit d’esport i germanor entre Catalunya i Euskadi amb l’excusa de l’amistós. Els colors vermell, groc, verd i blanc han estat molt presents en una vetllada que commemorava el centenari del primer matx entre la selecció catalana i l’euskal selekzioa. De fet, es tractava del partit de tornada d’un derbi que va tenir com a primera part l’Euskadi-Catalunya de fa tot just un any al renovat estadi de Sant Mamés, a Bilbao, i que va acabar amb un resultat de 1 a 1. Hores abans s’han enfrontat les seleccions femenines catalana i basca amb un resultat final d’empat a 1 i amb rècord d’assistència al Miniestadi en un partit femení, amb 4.106 espectadors.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa