Món Esport
De Bruyne accelera per arribar al Camp Nou
  • CA

Pep Guardiola respira tranquil. No ho té del tot lligat, però els progressos de la lesió de Kevin De Bruyne milloren les expectatives creades després de la seva substitució, el 24 de setembre passat davant el Swansea City. El trencament muscular als isquiotibials de la cama dreta preveia un temps de baixa aproximat d’un mes, però el període es veurà reduït en tres o quatre dies i permetrà al seu tècnic incloure’l en la convocatòria per al partit del Camp Nou del proper dimecres.

El Barça i el Manchester City es veuran les cares el dia 19 d’octubre, en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, dues setmanes abans que el club català viatgi a Manchester per disputar la quarta jornada a l’Etihad Stadium, l’actual estadi local de Pep Guardiola. El tècnic santpedorenc visitarà per segona vegada el santuari blaugrana des que va deixar de ser entrenador del Barça l’estiu del 2012 i ho farà dos anys després de patir una dura derrota amb el Bayern de Munic davant l’equip que va acabar aixecant el triplet, el liderat pel mateix trident que segueix al capdavant del conjunt barcelonista encara avui.

 

Per aquest enfrontament, Guardiola podrà comptar -probablement- amb De Bruyne, un dels homes clau del seu nou City i el jugador més desequilibrant, juntament amb Sergio Agüero i el canari David Silva, de la parcel·la ofensiva skyblue. “Sense pilota, és el primer en lluitar i amb la pilota és clarivident. Sempre pren la decisió correcta, i per tot plegat és un jugador d’un altre nivell. Messi està per sobre de tots, però després ve ell“, va dir públicament el seu nou tècnic.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa