David López: “Hem de fer un pas endavant i pensar com un equip gran”

El de Sant Cugat torna a l'equip on es va formar

El futbolista David López ha assegurat aquest dilluns en la seva presentació com a nou jugador del RCD Espanyol que era “el moment de tornar” després d’abandonar la disciplina blanc-i-blava fa dues temporades en direcció el Nàpols, i s’ha mostrat ambiciós quan ha afirmat que l’equip ha de “fer un pas endavant” i actuar com un de “gran”.

 

“Vinc a ajudar l’equip. No vull pensar més en el passat, sinó en el present. Era el moment de tornar. Hem de fer un pas endavant i pensar com un equip gran, que és el que som. El que necessita l’equip és temps. Crec que cal esperar una mica, ha fet una pretemporada magnífica contra equips de nivell”, ha indicat en la roda de premsa.

 

A més, López ha valorat altres aspectes en la seva decisió més enllà de l’àmbit esportiu. “La il·lusió que es veu. És una opció que em va atreure des que vaig veure com estava evolucionant el club. Volia ser partícip d’aquest projecte i espero que en un futur ens faci somiar a tots”, va revelar.

 

El de Sant Cugat es va formar en les categories inferiors del conjunt periquito i després de debutar amb la primera plantilla va recalar en la Serie A, on assegura que ha evolucionat com a jugador. “Jugar al Nàpols m’ha ajudat a madurar i millorar com a futbolista a més d’adquirir experiència jugant a Itàlia i en la competició europea”, ha explicat.

 

D’aquesta manera, el migcampista de 26 anys compleix amb el desig de tornar al club que el va veure créixer. “Tothom sabia que la meva voluntat era tornar a casa meva, però a vegades la carrera d’un futbolista és molt complicada i et fa viure situacions especials. Estic molt content d’haver tingut aquesta nova opció”, ha conclòs.

 

Per la seva banda, el conseller delegat del club, Ramón Robert, ha explicat que David López firma per quatre anys amb opció a una cinquena temporada, que la seva clàusula de rescissió puja als 40 milions d’euros i que el club haurà de desemborsar quatre milions per la seva incorporació. 

Nou comentari