Món Esport
Dani Sánchez Llibre deixa la presidència de l’Espanyol
  • CA

Daniel Sánchez Llibre havia amenaçat repetides vegades d’abandonar la presidència de l’Espanyol, però mai no ho havia complert. Ara sí que va de debò, perquè ho ha comunicat formalment als seus consellers. Daniel Sánchez Llibre ha dit prou i posa punt final a 14 anys de presidència a l’Espanyol.

Avui ha reunit el consell d’administració i els ha confirmat el que tothom s’esperava: la renúncia. Una decisió que haurà de ratificar el 12 de juliol una junta extraordinària d’accionistes, que també haurà d’aprovar el seu successor al càrrec. Serà, amb gairebé tota seguretat, Ramon Condal a qui Dani ha garantit l’aval de les seves accions.

14 anys al càrrec

Dani Sánchez Llibre va convertir-se en president de l’Espanyol el juny del 1997, agafant el relleu de Francesc Perelló. El club afrontava un moment molt difícil que havia comportat la venda de l’estadi de Sarrià. L’equip s’havia de traslladar a Montjuïc, però el nou president ja tenia clar que seria provisional. El somni de Sánchez Llibre es va fer realitat amb la inauguració de l’estadi de Cornellà-el Prat, aviat farà dos anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa