Món Esport
Dani Jarque mor d’un atac de cor
  • CA

La família blanc-i-blava està de dol. El capità de l’Espanyol, Dani Jarque, de 26 anys, ha mort aquest vespre d’un atac de cor a l’hotel de concentració de l’equip a Coverciano (Itàlia). Jarque, que havia rebut fa just unes setmanes el lideratge de l’equip de mans de Raul Tamudo, va debutar a l’Espanyol l’any 2002.

Ha estat el seu company d’habitació, Ferran Corominas, qui ha trobat el jugador sense coneixement. Malgrat traslladar-lo ràpidament a un hospital no ha estat possible reanimar-lo. Jarque estava parlant per telèfon amb la seva companya sentimental, embarassada de set mesos, quan ha tingut l’atac. Aleshores aquesta ha alertat la resta de l’expedició.

Des del club s’ha informat que Jarque, com tots els seus companys, havia estat sotmès a un examen mèdic abans de començar la pretemporada i mai havia mostrat cap problema de salut. De fet va jugar l’amistós que l’Espanyol va disputar amb el Nàpols dimecres passat.

Aquesta tarda però ha decidit no fer la passejada per la ciutat amb la resta l’equip perquè tenia molèsties. El club ha informat que es realitzarà una autòpsia a Itàlia abans de traslladar el cos a Barcelona. L’Espanyol ha decidit suspendre de forma immediata la gira i tornar a Catalunya.

Jarque (Barcelona, 1 de gener 1983) va començar a jugar al Club de Futbol Cooperativa de Sant Boi de Llobregat. Quan tenia 12 anys va entrar a les categories inferiors de l’Espanyol, fins que el 2002 va debutar en el primer equip.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa