Món Esport
Dani Alves s’exhibeix i la Juventus segella el seu pas a Cardiff (2-1)
  • CA
Dani Alves celebrant el segon gol de la Juventus. | EFE

La Champions League ja té el primer finalista. Serà la Juventus de Torí, l’equip que va eliminar el Barça després que el conjunt blaugrana aconseguís la seva història remuntada davant el PSG, després de segellar la classificació en una eliminatòria magistral davant el Mònaco (0-2 i 2-1). Però també han estat les semifinals de Dani Alves.

El brasiler ha estat un dels grans protagonistes d’aquest enfrontament. L’exlateral blaugrana, partint com a carriler dret llarg en els dos partits davant el conjunt del Principat, ha demostrat un nivell altíssim. Pressionant les primeres línies del Mònaco sense aturador, associant-se amb Dybala com ja feu amb Lionel Messi, creant superioritats al mig del camp, arribant a l’àrea amb molt perill i completant l’exquisida eliminatòria amb una nova assistència -han estat tres- i un golàs escandalós que ha fet aixecar el Juventus Stadium.

 

Dani Alves ha demostrat tenir encara molta corda i molt futbol a les seves botes. I algú a can Barça es deu estar lamentant per haver comès l’error de deixar-lo marxar -i gratuïtament- pensant que ja no tenia gaire més a oferir. Però els companys d’Alves també han merescut la classificació, demostrant que la golejada davant el Barça no fou casual. Massimiliano Allegri ha completat la revolució iniciada el 2015, l’any en el qual s’enfrontà al Barça de Messi en la final de la Lliga de Campions de Berlín, amb la consolidació d’un equip defensivament sòlid i molt virulent en atac. Des de Buffon -majestuós- fins a Higuaín, un davanter sempre molest per a les defenses.

Allegri va perdre Evra, Pirlo, Pogba, Vidal, Tévez i Morata, però va guanyar un nou equip. Amb només la línia defensiva repetida (Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini), l’entrenador de Liorna ha construït el seu equip amb set futbolistes nous: Alves, Alex Sandro, Pjanic, Khedira, Dybala, Mandzukic i Higuaín. Un equip que es veurà les cares -i farà patir- el conjunt de Madrid que, aquest dimecres, completi la final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa