Món Esport
Dani Alves renova amb el Barça
  • CA

El temrini perquè Dani Alves digués si acceptava o no l’oferta del Barça per ampliar el seu contracte amb el club acabava avui. Finalment el brasiler es quedarà al Camp Nou, després de mesos d’estira-i-arronsa, declaracions de la seva representant i molts rumors que situaven el lateral en l’òrbita de clubs com el Manchester City o el Milan.

Tot i això, Alves ha renovat el contracte per a les dues properes temporades, fins al 30 de juny de 2017, més una tercera opcional. Cal recordar que el brasiler ja havia trencat fins a dues vegades les negociacions amb el club en demanar 3 anys i considerar que el club no s’havia portat bé amb ell.

La seva representant, Dinorah Santana, deia que el Barça “només el volia renovar ara, perquè el club ha rebut una sanció de la FIFA”. El president en funcions del club, Josep Maria Bartomeu -que ha dimitit avui pel cicle electoral del juny i juliol-, va recordar aquest dilluns que Alves tenia fins avui dimarts per renovar.

D’altra banda, el Barça va fer oficial aquest dilluns la incorporació del reusenc Aleix Vidal, que ve del Sevilla, i també és lateral dret, com Dani Alves. Vidal ja va dir en la seva presentació que si el brasiler es queda al club “serà bo per la competència”.

Al seu Instagram, Alves ha escrit: “Seguint el meu cor i el dels que m’estimen”.

 

“Seguindo meu coração e daqueles que me amam”

Un vídeo publicado por DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) el



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa