Món Esport
Cuní deixa Parera mut: “Teníeu una habitació per als radicals al Camp Nou”
  • CA

Josep Cuní ha deixat mut Anton Parera a 8 TV quan s’han endinsat en parlar sobre la lluita contra els radicals. L’exgerent del Barça ha defensat la gestió del club en la seva època davant els violents arran de les bengales que els seguidors del Benfica van llançar en el partit de Champions contra l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. Però el periodista i director de 8 al dia li ha etzibat: “Vosaltres teníeu una habitació per a ells [els Boixos Nois] al Camp Nou”. Retratat. Parera ha quedat descol·locat, i després d’uns moments de dubte ha dit: “Vam acabar amb la droga a l’estadi. És un assumpte complex”.

Parera ha acabat dient que ara l’entitat està actuant “molt bé” en aquest aspecte, tot i que sense citar Joan Laporta, qui va ser qui va desmuntar tot l’entramat del grup radical i mafiós quan va arribar a la presidència el 2003, inclòs el final de l’habitació que tenien al Camp Nou. Parera va ser gerent del Barça durant els 22 anys de l’etapa de Josep Lluís Núñez (1978-2000) i director general del club amb Joan Gaspart (2000-2003).

La realitat és que el Barça de Núñez va tenir primer amb els anomenats ‘Morenos’ a principis dels anys 80 i després amb els Boixos Nois la seva guàrdia pretoriana. Les bengales eren habituals a la dècada dels 80 al Camp Nou i altres fets encara més reprobables, violència i coaccions incloses. La complicitat entre la directiva i el controvertit grup es va acabar amb l’arribada de Laporta. Parera, políticament molt proper a Unió, es va permetre dir al final que convenia que el Barça anés bé perquè, segons ell, a Catalunya res funciona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa