Cullell no dóna detalls del principi d’acord entre TV3 i el Barça

La directora general de la CCMA anuncia que Televisió de Catalunya oferirà la final de la Copa del Rei

La directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Cullell, no ha donat cap detall de com Televisió de Catalunya i el Futbol Club Barcelona han arribat a un acord perquè TV3 pugui tornar a emetre els partits de futbol. Segons la directora, de moment, s’està en un principi d’acord tot i que ha reconegut la bona voluntat d’ambdues parts per tancar-lo.

Amb aquest principi d’acord Cullell ha anunciat que TV3 ja compta amb els drets per emetre la Lliga de Campions i la Lliga de l’any vinent. I la cadena catalana també ha aconseguit arribar a un acord per emetre la final de la Copa del Rei, el partit que disputaran el Barça i l’Athletic Club de Bilbao a l’estadi de Mestalla el pròxim 13 de maig. Amb tot Cullell espera que “les relacions amb el Barça i TV3 tornin a on havien de ser”.

I per la seva banda, la directora de TV3 Mònica Terribas, en la comissió de seguiment de la CCMA, ha celebrat que hagin arribat a un acord. En aquest sentit, Terribas ha reconegut la bona voluntat d’ambdues parts i ha dit que l’entesa “és una satisfacció perquè és una oportunitat per recuperar nous públics.

Nou comentari