Món Esport
Cullell no dóna detalls del principi d’acord entre TV3 i el Barça
  • CA

La directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Cullell, no ha donat cap detall de com Televisió de Catalunya i el Futbol Club Barcelona han arribat a un acord perquè TV3 pugui tornar a emetre els partits de futbol. Segons la directora, de moment, s’està en un principi d’acord tot i que ha reconegut la bona voluntat d’ambdues parts per tancar-lo.

Amb aquest principi d’acord Cullell ha anunciat que TV3 ja compta amb els drets per emetre la Lliga de Campions i la Lliga de l’any vinent. I la cadena catalana també ha aconseguit arribar a un acord per emetre la final de la Copa del Rei, el partit que disputaran el Barça i l’Athletic Club de Bilbao a l’estadi de Mestalla el pròxim 13 de maig. Amb tot Cullell espera que “les relacions amb el Barça i TV3 tornin a on havien de ser”.

I per la seva banda, la directora de TV3 Mònica Terribas, en la comissió de seguiment de la CCMA, ha celebrat que hagin arribat a un acord. En aquest sentit, Terribas ha reconegut la bona voluntat d’ambdues parts i ha dit que l’entesa “és una satisfacció perquè és una oportunitat per recuperar nous públics.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa