Món Esport
Cullell: “Lluitarem pel Barça, però no a qualsevol preu”
  • CA

La directora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Cullell, ha assegurat avui a la Comissió de Control de la institució que dirigeix que lluitarà perquè TV3 torni a emetre els partits del Barça “però no a qualsevol preu”.

“Estem negociant amb el Barça i estic segura que arribarem a un acord”, ha avançat Cullell davant la demanda d’informació sobre l’estat de les negociacions reclamada des dels grups de l’oposició. Ara bé, superat l’optimisme, Cullell ha advertit que la televisió pública catalana no comprarà cap partit a “un preu inadequat” perquè ha de “mantenir uns pressupostos sostenibles”.

Respecte l’any que ve, la directora de la CCMA no ha volgut avançar esdeveniments: “Els drets del Barça els té Mediapro i aquest els vendrà al millor postor”. Així, per si l’any vinent el conflicte no es resolt i TV3 continua sense poder emetre el Barça, la directora de CCMA ja ha intentat minimitzar l’impacte de la repercussió de la notícia. “Durant el 2008, els 14 partits del Barça a la Lliga han representat un 0,5% de l’audiència total de TV3, per tant, no exagerem”, ha dit Cullell. I encara ha adverit: “Perquè tinguem el Barça no augmentarem la publicitat”.

Convergència demana explicacions

Aquesta ha estat la resposta de Cullell a una pregunta de la diputada convergent, Joana Ortega, qui ha assegurat que “TV3 té una funció de servei públic i, per tant, també ha de complir amb el futbol”. Des de Convergència s’ha lloat la voluntat de la directora de la CCMA de voler mantenir el pressupost, però se li ha recordat que també cal “bona gestió i eficàcia” i un “canvi d’estratègia” si les negociacions amb el Barça no avancen.

“No retransmetre el Barça afecta a l’audiència i afecta la imatge de TV3, ja que tenim els drets però no els podem exercir, fem publicitat els partits fins l’últim minut que se sap que no es donarà”, ha criticat Ortega. En definitiva, segons la diputada convergent, s’ofereix una “imatge una mica patètica”, ha dit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa