Món Esport
Cruyff: "Volem jugar amb els millors, no podem fer el ridícul”
  • CA

Johan Cruyff ha estat presentat avui com a nou seleccionador nacional de Catalunya. L’exentrenador i jugador del Barça, ha assegurat que pensa fer una selecció “competitiva” que pugui jugar “contra els millors” ja que una selecció catalana no pot “fer el ridícul”.
“La idea és jugar contra els millors, i no pots fer el ridícul. S’ha de fer un equip que representi tothom, però també sent competitius. Tinc molts col•laboradors per anar a mirar jugadors”, ha manifestat Cruyff.

Cruyff, que torna a una banqueta després de tretze anys, ha assegurat que el nivell del futbol base que hi ha a Catalunya és bo i només amb els joves del F.C Barcelona i del RCD Espanyol es pot fer una “bona” selecció compatible a nivell internacional.

Respecte la polèmica del català, Cruyff ha afirmat que tampoc parla bé el castellà i només “una mica millor” l’holandès. “És igual no parlar català perquè el programa en si és més important que la llengua. Ja veus que el meu castellà no és gaire bo, el meu anglès si fa no fa, l’alemany mig mig, l’holandès una miqueta millor…amb el català estic intentant-ho però no violaré pas el català”, ha manifestat entre rialles.

A més, ha apuntat que el fet de viure a Catalunya és suficient. “Jo visc aquí des de fa ja 35 anys, ja puc explicar prou coses de Catalunya. Si et fixes en els partits de la selecció catalana aquí, amb les banderes i l’himne, el camp ple… És una festa; és el que ha de ser: una festa nacional”, ha afirmat.

En aquests moments es busca un rival d’alt nivell pel partit de Nadal de la selecció. Cruyff ha obert la porta a nous patrocinadors però les relacions amb les altres seleccions està igual.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa