Món Esport
Cruyff convoca 21 jugadors per enfrontar-se a Hondures
  • CA

El seleccionador català, Johan Cruyff, ha presentat avui la llista dels jugadors convocats pel partit Catalunya-Honduras que la selecció catalans jugarà el 28 de desembre a l’Estadi Lluís Companys. Es tracta d’una llista farcida de jugadors del F.C Barcelona i de l’Espanyol, encara que el seleccionador de Catalunya ha pactat amb els entrenadors, Guardiola i Pochettino, no desgastar gaire els seus futbolistes.

De fet, altres clubs com el València, el Vila-real i l’Almeria ja van anunciar que no deixen que els seus jugadors juguin amb Catalunya. Així doncs, homes com Bruno Saltor, Jordi Alba, Albert Crusat o Joan Capdevila no tenien permís per jugar contra Hondures.

Els conocats són: porters Víctor Valdés (Barça) i Francesc Arnau (Màlaga), els defenses Andreu Fontàs (Barça), Gerard Piqué (Barça), Marc Bartra (Barça), David Garcia (Espanyol), Víctor Ruiz (Espanyol), Carles Puyol (Barça), Alberto de la Bella (Reial Societat) i Damià Abella (Osasuna); els migcampistes Sergio González (Llevant), Fran Mérida (Atlètic de Madrid), Sergio Busquets (Barça), Joan Verdú (Espanyol) i Javi Márquez (Espanyol); i els davanters Bojan Krkic (Barça), Ferran Corominas (Espanyol), Sergio García (Espanyol), Rafa Jordá (Llevant), Álavaro Vázquez (Espanyol) i Òscar Serrano (Racing de Santander).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa