Món Esport
El públic del Palau acompanya el Barça a les semifinals de l’ACB (94-73)
  • CA

Després d’un any i tres mesos, els jugadors del primer equip masculí de bàsquet del Barça han tornat a gaudir de l’escalfor del públic. Un miler de persones han esperonat l’equip blaugrana, que ha ofert un recital contra la Penya (94-73), gràcies al qual s’han classificat per a les semifinals del play-off de la Lliga ACB. Els de Carles Duran han posat les coses molt complicades als culers, però la superioritat de plantilla i pressupost s’ha acabat imposant.

Els dos primers quarts han estat de domini blaugrana, però el Joventut ha resistit i ha respost bé a les ofensives culers. El líder dels de Sarunas Jasikevicius ha estat Pau Gasol, que està assolint un nivell excels. En els nous minuts que ha jugat al primer temps ha anotat 14 punts i ha aconseguit un 21 de valoració. Els verd-i-negres han estat sòlids sobre el parquet, però la diferència al descans ja era de set punts.

La Penya ha sortit disposada a plantar cara a la represa, però el que ha fet el Barça el tercer temps ha estat increïble. Els blaugranes han anotat fins a 37 punts en deu minuts, amb un Kuric molt encertat, un Davies contundent, un Bolmaro liderant i un Calathes reapareixent. El partit ha quedat trencat i els verd-i-negres han abaixat els braços. Al darrer període Jasikevicius ha donat minuts als menys habituals, la Penya ha remuntat uns quants punts, però el partit ha anat morint fins a arribar al seu final.

Amb aquesta victòria el Barça supera la sèrie contra la Penya, que ha passat per moments de lideratge variant, i s’enfrontarà al Tenerife a les semifinals. Els de Carles Duran posen punt final a una gran temporada, en la qual han pogut parlar de tu a tu amb els més grans. El seu objectiu: mantenir l’estructura de la plantilla per al curs vinent i continuar progressant.



Més notícies
Les jugadores del Barça, a l'Ajuntament de Barcelona | FC Barcelona
Crítiques a l’Ajuntament de Barcelona per treure protagonisme a les jugadores del Barça
Notícia: Crítiques a l’Ajuntament de Barcelona per treure protagonisme a les jugadores del Barça
Comparteix
En canvi, la Generalitat de Catalunya ha estat aplaudida
Guardiola i Koeman, a Vallromanes | @ronaldkoeman
Guardiola i Koeman es troben a Vallromanes per jugar a golf
Notícia: Guardiola i Koeman es troben a Vallromanes per jugar a golf
Comparteix
Trobada sorprenent entre l'entrenador del Barça i el del Manchester City

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa