El Joventut necessitarà un miracle (89-98)

El Joventut de Badalona ja ha completat tres dels cinc partits possibles de la fase final de l’ACB i ara mateix se situen a la part baixa de la taula amb una victòria i dues derrotes, després d’haver perdut contra l’Unicaja de Màlaga (89-98). Els de Carles Duran han iniciat el duel amb molt bon peu però no han estat capaços de contrarestar la resposta dels andalusos. Axel Bouteille, amb 28 punts i 29 de valoració ha estat el gran mal de cap dels badalonins i els 26 punts de Prepelic han estat insuficients.

La Penya ha pres un avantatge molt considerable el primer quart, quan ha pogut sumar 20 punts i deixar a 13 l’Unicaja, gràcies a un gran Dimitrijevic que ha anotat fins a nou punts. La resposta d’Unicaja ha estat immediata i han igualat els de Duran al marcador. Malgrat el temps mort demanat per l’entrenador barceloní, Bouteille ha entrat en acció i ha acabat d’eixamplar un avantatge que s’aniria fent gran a poc a poc.

Els de Carles Duran han estat capaços d’arribar vius a l’últim quart. En els primers minuts d’aquest, el Màlaga ha marxat de 12 punts, però la Penya ha pogut remuntar i posar-se a només tres de diferència amb els triples de Conor Morgan. En aquest punt, Carlos i Suárez i Bouteille, altra vegada, no han donat cap mena d’emoció al partit i no han tingut pietat d’un Joventut que suma la segona derrota de la lligueta. Els badalonins han de jugar encara contra el Baskonia i el Tenerife, dos duels molt complicats que, encara que els guanyessin, no els assegurarien l’accés a la semifinal.