Món Esport
Àlex Márquez s’estrena al podi de MotoGP
  • CA

Dues terceres parts de podi amb accent català. Aquest ha estat el resultat del Gran Premi de França de MotoGP. Malgrat que la victòria ha estat per a l’italià Danilo Petrucci, els pilots catalans poden estar contents. Àlex Márquez ha aconseguit aparèixer entre els tres primers classificats d’una cursa de la categoria reina per primera vegada a la seva carrera i ha quedat segon, mentre que Pol Espargaró ha completat el podi amb una meritòria tercera posició. 

L’avançament definitiu de Márquez que l’ha situat a la segona posició ha arribat a la penúltima volta, quan ha superat un Andrea Dovizioso que s’ha quedat sense ritme. El de Cervera ha estat capaç de pilotar amb molta seguretat sobre el circuit mullat per la pluja i així ha pogut fer història. Pel que fa a la resta de catalans, Maverick Viñales ha estat desè, Aleix Espargaró catorzè i Àlex Rins s’ha quedat sense puntuar.

Si ens fixem en la classificació general, tot continua molt ajustat. Fabio Quartararo és líder i ha afegit dos punts més sobre el seu competidor més directe, Joan Mir, però Dovizioso ha aprofitat la quarta plaça per retallar distàncies. Viñales, en canvi, ha perdut una posició i no s’ha apropat al líder, tot i que segueix ben viu a la lluita pel títol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa