Món Esport
El Barça de Saras arrasa (78-92)
  • CA

Després d’un inici de temporada complicat per l’afectació del coronavirus sobre l’equip culer, el Barça de Sarunas Jasikevicius ha fet un canvi de xip i està demostrant la contundència que un equip d’aquestes característiques ha de mostrar. Si bé a Europa va ser l’Alba de Berlín el conjunt que es va endur una bona pallissa, aquest cop l’Estudiantes madrileny ha vist com els blaugrana els passaven pel damunt a casa seva sense poder fer res per impedir-ho (78-92).

Pot ser que hagin estat ordres directes de Saras o pot ser que no, però el Barça ha sortit amb la determinació d’encarrilar el duel des de bon començament. Els dos primers períodes han estat d’extens domini blaugrana. Abrines i Mirotic s’han encarregat d’obrir un bon forat els primers minuts i Pustovyi i Kuric han ampliat distàncies fins al descans. A la mitja part, els culers tenien un avantatge de més de 20 punts sobre l’Estudiantes.

Al tercer quart, els madrilenys s’han activat gràcies a un gran Brown, però els blaugrana, liderats per Mirotic, com sempre, no han perdut la cara al partit i han mantingut un bon ritme d’anotació per poder contestar de tu a tu a l’Estudiantes. El darrer quart ha estat per als joves. Bolmaro, Sergi Martínez i Smits han jugat el període sencer. Aquest darrer, juntament amb Pustovyi, han mantingut la distància respecte als locals i, així, Saras ha pogut reservar alguns dels seus jugadors més importants de cara als pròxims compromisos.

Pel que fa a les dades, el més destacat del Barça ha estat Pustovyi, i això és una gran notícia. El pivot ucraïnès ha finalitzat l’encontre amb 18 punts, 5 rebots, 8 faltes rebudes i 23 de valoració. Mirotic, Oriola i Smits també han aconseguit uns grans registres. Brown i Roberson, de l’Estudiantes, amb 19 i 16 punts respectivament, han estat els més destacats dels madrilenys. Els blaugrana inicien una setmana molt complicada. El pròxim dijous rebran al Palau un dels rivals més difícils de l’Eurolliga: el Fenerbahce turc



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa