Món Esport
El Barça es classifica per a la final de la Champions de futbol sala (3-3)
  • CA

El Barça ha tornat a arribar a la final de la Champions de futbol sala i es troba davant de l’ocasió de convertir-se, per tercera vegada a la història, en el millor equip del continent europeu. La semifinal ha estat un partit molt dur contra el KPRF rus i no s’ha pogut resoldre fins als penals [3-3 (5-4)], però els blaugrana han vençut i jugaran el darrer duel contra ElPozo Múrcia el pròxim diumenge 11 d’octubre a les 21:00h.

El partit contra el KPRF s’ha viscut en un Palau Blaugrana buit, però l’ambient de semifinal es vivia per la intensitat a la pista. El Barça ha tingut un bon començament, amb dos gols inicials de Sergio Lozano i Ferrao, però no han pogut ampliar més l’avantatge i els russos han remuntat i han empatat el duel. A la pròrroga, Esquerdinha ha aconseguit una diana que semblava que donaria la victòria als blaugrana, però quan faltaven pocs segons pel xiulet final, el KPRF ha tornat a empatar el partit. Als penals, on la igualtat s’havia de rompre tant sí com no, el Barça s’ha proclamat vencedor.

El club blaugrana arriba així a la quarta final de la Lliga de Campions de futbol sala de la seva història. Les victòries a Lleida (2012) i Bakú (2014) deixen molt bon gust de boca i es volen repetir, però la derrota contra el Kairat Almaty del 2015, a Lisboa, demostra al Barça que no es pot relaxar. El rival, el Múrcia, només ha arribat a una final, la del 2008 a Moscou, i la va perdre, així que tindran tota la motivació del món per convertir-se en campions. El diumenge es viurà un gran partit de futbol sala.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa