El Barça de Saras està en ratxa (76-65)

El Barça de Sarunas Jasikevicius ja encadena set partits consecutius guanyant i no ha conegut la derrota durant tot el mes de novembre. El darrer rival dels blaugrana ha estat l’Estrella Roja de Belgrad, que no ha pogut aturar el tifó Nikola Mirotic qui, amb 31 punts de valoració, ha liderat els culers al triomf (76-65). El Barça és líder en solitari de l’Eurolliga i només ha perdut un duel d’aquesta competició, mentre que els equips que el persegueixen acumulen, com a mínim, tres derrotes.

En el cas del partit contra l’Estrella Roja, al Palau Blaugrana, la victòria dels de Saras s’ha gestat a la primera meitat. Abans del descans, el Barça ja acumulava un avantatge de 17 punts que ha estat suficient per acabar el duel amb victòria. De fet, l’únic parcial que han perdut els culers ha estat el darrer, en el qual els serbis han fet un tímid intent de remuntada que només ha aconseguit retallar lleugerament les diferències fins als 11 punts de desavantatge finals.

El màxim anotador del Barça ha estat Nikola Mirotic, amb 23 punts. Destaquen també les 8 faltes que ha rebut, que demostren que ha estat un autèntic maldecap per a la defensa rival. Calathes i Oriola han sumat 10 i 12 punts respectivament que també han contribuït a la victòria blaugrana. Els de Saras han superat amb matrícula d’honor una setmana molt complicada i els pròxims enfrontaments els permeten descansar una mica. Seran contra el Saragossa a la Lliga, que només ha aconseguit guanyar dos partits, i contra el Lió, el cuer de la competició europea.