Món Esport
Cristiano Ronaldo: “Vull deixar empremta en la història de la Juventus”
  • CA

 

El mateix dia que el Reial Madrid torna a la feina amb 14 jugadors, inclòs Vinicius, Cristiano Ronaldo viurà la seva posada en escena com a nou jugador de la Juventus. El davanter portuguès ha arribat aquest dilluns a Torí per passar el pertinent reconeixement mèdic i, posteriorment, ser presentat. “La Juventus és un dels millors equips del món. És una decisió que vaig prendre fa temps- Una decisió fàcil per les dimensions del club, és un pas molt important en la meva carrera”, ha assegurat l’atacant, que ha estat rebut a l’entrada de les instal·lacions del club italià per una multitud d’aficionats, que no han pogut seguir in situ la seva primera presa de contacte amb el nou club. I és que, a diferència de la seva mediàtica presentació amb el Madrid el 2009, la Juventus ha decidit seguir fidel al seu estil de no presentar els fitxatges davant dels aficionats, pel que l’acte ha estat a porta tancada pel públic general. El portuguès ha deixat anar una autèntica declaració d’intencions: “Vull deixar empremta en la història de la Juventus. Estic molt feliç per aquest desafiament”. 

Cristiano Ronaldo ha estat presentat amb la Juventus
Cristiano Ronaldo ha estat presentat amb la Juventus | JUVENTUS FC

 

“Sóc una persona a qui li agrada pensar en present. Encara sóc molt jove, i sempre m’han agradat els reptes, a l’Sporting, al Manchester United i ara a la Juventus. És un repte i estic molt preparat. Les coses sortiran bé, estic tranquil“, ha afegit. El conjunt italià, que pagarà 112 milions pel futbolista, l’ha presentat en una sala de premsa del Juventus Stadium després que al matí passés la revisió mèdica al J-Medical (les instal·lacions mèdiques del club). Al voltant del mateix, s’han agrupat diversos centenars d’aficionats que voldran donar la benvinguda al seu nou ídol. 

 

Cristiano també ha parlat de com es troba físicament: “Els jugadors de la meva edat solen anar a altres països, amb tot el respecte. En aquest punt de la meva carrera jugar en un club així de gran em fa feliç. Agraeixo a la Juventus l’enorme oportunitat que m’han donat”, ha exposat el portuguès, que també ha tingut paraules pel Reial Madrid: “La història al Madrid va ser brillant, gràcies als aficionats, però ara vull dedicar-me a aquesta nova etapa de la meva vida. No veig l’hora de jugar. Estic molt motivat i vull demostrar als italians que tenen un jugador d’altíssim nivell”. El portuguès, a més, ha deixat clar que arriba per lluitar per tot: “Espero portar sort, però amb tranquil·litat. Lluitarem per tots els trofeus. Vull triomfar amb la Juventus”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa