Món Esport
Cristiano Ronaldo i el Reial Madrid destrossen el Celta (7-1)
  • CA

No es pot jugar millor que el Reial Madrid de Zidane a la segona part, que dirien aquells. Res més allunyat de la realitat. El Madrid ha trepitjat el Celta de Vigo en una segona part gairebé brillant del conjunt blanc, on ha aconseguit sis dels set gols sumats en una tarda alegre pel Santiago Bernabéu.

Cristiano Ronaldo, autor de quatre gols, havia estat xiulat abans de signar el primer en el minut 50. La primera part no havia estat bona, ni per a ell, ni per a l’equip de la capital de l’Estat, que havia vist com el Celta del ‘Toto’ Berizzo li guanyava la possessió i li generava diverses accions de perill sobre la seva porteria. Tot i el bon partit dels gallecs, Pepe ha avançat el Reial Madrid en el minut 42 de la primera part, un gol que ha desmotivat el conjunt visitant.

Ja a la segona part i amb un Celta inofensiu, Ronaldo ha gaudit com un nen amb sabates noves. Abans del minut 50, però, el portuguès ha estat xiulat per la primera part disputada i per un error en una assistència a Carvajal, un fet que ha motivat la seva explosió. Un minut després de la xiulada, el ‘7’ blanc ha fet el segon del seu equip amb un potent xut llunyà, un extraordinari gol que ha superat vuit minuts després, amb un altre brillant llançament de falta que ha entrat per l’escaire.

En una acció esporàdica, en una assitència llarga del català Sergi Gómez, el gallec Iago Aspas ha reduït distàncies, tot i que no ha acabat servint per a res. Cristiano Ronaldo ha fet el hattrick dos minuts més tard del gol visitant i el seu quart en el 76′, en una golejada que han completat Jesé Rodríguez i Gareth Bale, que avui tornava després d’una llarga lesió.

El portuguès suma 27 gols a la Lliga, dos més que l’uruguaià del Barça, Luis Suárez, i supera Telmo Zarra com a segon màxim golejador històric, amb 253, encara a 52 gols de Leo Messi.

El Reial Madrid suma 60 punts i se situa a nou del Barça, encara lluny del conjunt català. Demà, els de Luis Enrique disputaran el seu partit a Ipurúa, davant l’Eibar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa