Món Esport
Cristiano Ronaldo és dubte per al partit davant el Rayo Vallecano
  • CA

El davanter del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, no ha pogut entrenar aquest divendres a la Ciutat Esportiva de Valdebebas per una sobrecàrrega muscular, una lesió que l’impedirà calçar-se les botes i saltar al terreny de joc de Vallecas dissabte a la tarda, en el partit que ha d’enfrontar el Rayo Vallecano i els blancs, tercers a la classificació.

Ronaldo ha estat sotmès a una ressonància magnètica que ha descartat una lesió més important. El vestidor del Reial Madrid patia per la possibilitat que els dolors procedissin d’una ruptura muscular, un fet que la ressonància ha acabat descartant.

El portuguès no anirà convocat per al partit de dissabte, però la seva participació a l’enfrontament de Lliga de Campions entre el Manchester City i el Reial Madrid del proper dimarts 26 d’abril està pràcticament assegurada.

Aquest és el comunicat enviat pel club madrileny:

“Tras las pruebas médicas realizadas hoy a nuestro jugador Cristiano Ronaldo en el Hospital Universitario Sanitas La Moraleja se le ha diagnosticado una sobrecarga muscular en el muslo derecho. Pendiente de evolución.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa