Món Esport
Cristiano: “Messi guanyarà la Pilota d’Or”
  • CA

El futbolista del Reial Madrid Cristiano Ronaldo creu que la Pilota d’Or del 2015 serà per al davanter del Barça Leo Messi. Dos mesos abans de l’entrega del premi al millor jugador de l’any, el portuguès ha afirmat en una entrevista a la televisió anglesa ITV que l’argentí, el seu màxim rival, “guanyarà perquè aquests trofeus es decideixen pels vots emesos”.

Segons Cristiano, “guanyes competicions, guanyes la Champions, guanyes la Lliga…”, títols que ha assolit Messi en la temporada 2014-2015 i, per tant, motius pels quals Cristiano pronostica que l’argentí s’endurà la Pilota d’Or, la seva cinquena en total (el portuguès en té tres).

A més, Cristiano ha aprofitat per fer balanç de l’any passat: “Vaig fer, probablement, la millor temporada a nivell individual de la meva carrera, que està bé, i vaig ser el màxim golejador a Europa, però la Pilota d’Or es decideix pels vots. És difícil. No estic gaire preocupat per això, ja he dit moltes vegades que mai no hauria esperat guanyar-lo tres vegades. I ja ho he aconseguit”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa