Món Esport
Després de sis partits: cap victòria i en zona de descens
  • CA

Fet insòlit en la història recent de la secció de futbol sala del Barça. Després de sis partits de Lliga, el conjunt dirigit per Andreu Plaza no ha estat capaç de guanyar cap partit, acumula fins a quatre derrotes i és a la zona de descens, penúltim. Si a mitjans d’octubre els blaugrana eren notícia per haver guanyat la UEFA Futsal Champions League després d’un grapat d’anys en blanc, la situació dels de Plaza ha canviat com un mitjó.

La darrera ensopegada del Barça ha estat al mateix Palau Blaugrana contra el Saragossa. Els aragonesos han aconseguit treure un empat en un partit en el qual els catalans havien sortit amb tot, però un penal força rigorós a les acaballes de l’enfrontament ha decidit la igualtat final al marcador.

De ben segur que un equip tan poderós com el Barça de futbol sala serà capaç d’aixecar-se d’aquest inici nefast i tornarà a treure el cap a les posicions altes de la classificació. De fet, els rivals habituals com l’Inter o el Múrcia tampoc no han començat amb massa bon peu. Així doncs, seria injust qüestionar el càrrec d’Andreu Plaza, i més després de tots els èxits que ha assolit amb aquest equip, però a la vegada cal subratllar l’excepcionalitat d’aquest inici de temporada dels blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa